SWAP, aneb výměna oblečení a mnohem víc proběhne v neděli 3. 11. 2024 ve 14-19 hodin. Vstupné na akci je dobrovolné a budeme rádi, když nás podpoříte nákupem občerstvení.

Podzimní SWAP oblečení opět v Zadní Třebani!

Po loňském úspěšném prvním ročníku se v Kulturním domě v Zadní Třebani opět uskuteční podzimní SWAP oblečení. Akce proběhne v neděli 3. listopadu 2024 od 14:00 do 19:00 hodin a je otevřena všem, kteří chtějí nejen obměnit svůj šatník, ale také podpořit myšlenku udržitelnosti a upcyklace.

Princip je jednoduchý: přineste vytříděné oblečení v dobrém stavu a odneste si nové kousky, které se vám zalíbí. Vstupné na akci je dobrovolné a budeme rádi, když nás podpoříte nákupem občerstvení, které bude na místě k dispozici.

Od 15:00 do 17:00 budou probíhat workshopy, kde si můžete opravit své oblíbené kousky nebo je oživit malovanými nažehlovačkami s Magdalenou z Divokrásna.

Těšíme se na vás! Eliška Maříková, členka výboru životního prostředí ZT

JAK SWAP FUNGUJE:
Přinesete (ale není to podmínkou) dámské i panské podzimní oblečení a doplňky (ve stavu, ve kterém byste se nestyděli oblečení darovat svým přátelům) a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí. Na této akci swapujeme oblečení pro dospělé. Počet kusů není nijak omezen. Věci přijímáme průběžně během akce. Nezapomeňte si přinést tašku na nové úlovky.

PRAVIDLA SWAPU

Respektujte prosím následující pravidla:
1) Přineste věci, které vám už nedělají radost, objem maximálně 1 Ikea tašky
2) Co můžete nosit? Nosit můžete: obuv, šperky, doplňky, kabelky, oblečení (sezónní! tedy podzimně-zimní záležitosti)
3) Nenoste: Věci do domácnosti, poklady z půdy, kytky, dětské oblečení a hračky, knihy, DVD ani CD, atd.
4) Přijímáme pouze čisté, pěkné a neroztrhané oblečení, které byste s klidným srdcem věnovali své nejlepší kamarádce/kamarádovi.

5)Přinesené věci odevzdáte u vstupu a my je rozvěsíme na správná místa. Prosím respektujte naše dobrovolnice u vstupu.
6) Vyberete si, co se vám zalíbí a bude vám dělat radost. Zvažte kolik toho skutečně potřebujete, počet kusů by měl odpovídat vašim skutečným potřebám

FOTKY

Fotky z loňského SWAPu najdete na linku viz níže. Fotky jsou od místního fotografa Tomáše Hejlka.
https://drive.google.com/drive/folders/1goHXYhdO24vQuM174vo9u_8QRQHPqCON
FB událost
https://fb.me/e/4Rry7gjTd

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.